Vanliga frågor / FAQ

Vad är Systemizr?
Ett hjälpmedel som samlar ihop data från flera källor för att hjälpa dig göra bra köp från Systembolaget. Att hitta guldkornen och slippa lägga pengar på dålig öl helt enkelt. Målet är att göra det så enkelt som möjligt för användare att se vilka drycker som ska lanseras men även att hitta sånt som redan finns att köpa. Namnet Systemizr kommer från en blandning av System(bolaget) och att det en tid var populärt att döpa internettjänster till något med ändelsen -izr.
Jag har hittat en öl som saknar eller har fel länk till Untappd eller Ratebeer.
Om du är inloggad så finns det en liten flagga under varje öl. Med hjälp av denna kan du rapportera in öl som är fel eller saknas. Det går även rapportera detta genom att maila till kontakt@systemizr.se.
Hur fungerar "Het inför släpp"?
Den räknar på hur många användare som lägger varan i kundvagnen eller favoritmarkerar den.
Var kommer datan ifrån?
Det mesta kommer från Systembolagets filer som de tillhandahåller. Detta kompletteras med information från Untappd och Ratebeer.
Jag har en idé om funktionalitet som fattas!
Alltid öppen för nya idéer eller förbättringar! Släng iväg ett mail till kontakt@systemizr.se eller ta kontakt via https://www.facebook.com/systemizr.se.
Vem driver sajten?
Den drivs som ett hobbyprojekt av mig, Timo Sivonen. Den uppstod i början av 2015 då jag tyckte att Systembolagets sajt var lite svår att hitta det man letade efter. När väl kopplingen till Untappd fanns på plats så började jag se att detta kunde bli en riktigt användbar sajt. Länk till sidan gavs till några ölintresserade kompisar och sedan har det spridit sig.
Kan jag på något vis donera pengar till Systemizr?
Man donera en slant både via Patreon och PayPal. Donationer går till att betala för servrar och tjänster som behövs för att hålla sajten uppe, eventuellt överskott hamnar i öl-kassan! Ett annat sätt att bidra är att gå med i Mikkeller Beer Club/Mail genom min referral länk. På så vis får både du och jag 50% på en låda öl.